Conținutul se încarcă...
Vezi coșul Spre casă
Subtotal coș: 0,00 lei

Berea brună, părul şi şamponul

Berea brună, părul şi şamponul

Produse

Revin pe acest subiect cu lămuriri suplimentare: şamponul acesta, deşi solid, nu este dificil de folosit. Aplicat pe părul ud formează repede o spumă densă, bogată iar clătirea este rapidă şi mai facilă decât în cazul şampoanelor clasice,…

Uleiul de susan

Elemente

Un alt ulei vegetal deosebit este uleiul din seminţe de susan. Acesta este apreciat de către gurmanzi şi pasionaţi de trebăluit prin bucătărie datorită aspectului auriu şi gustului minunat, specific, de nucă. Pentru preparatele prăjite (pane), legumele sotate…

Unt şi ulei de cocos

Elemente

Un alt element des întâlnit în manufacturarea de săpunuri este uleiul de cocos. Sau untul, acesta are un aspect mai solid, alb şi inodor şi este de preferat să fie păstrat la frigider. Temperatura de topire a untului…

Uleiul de migdale

Elemente

Migdalul, sau Prunus dulcis, este o specie de pom fructifer cultivat pentru calităţile sale deosebite, atât în gastronomie, produse de cofetărie, cât şi în cosmetică. Fructele sale, alungite, conţin un sâmbure tare şi uşor dulceag, cu o aromă…