Conținutul se încarcă...
Vezi coșul Spre casă
Subtotal coș: 0,00 lei
Stoc: 0

Silky Way

,

Cremă matifiantă delicată, pentru ten normal sau gras
100% natural, vegan

48,00 lei

Out of stock

Beneficii: hidrolatul de Hamamelis (Hammamelis Virginiana) este o apă florală 100% pură, tonică şi astringentă, purifică şi calmează tenul iritat.
squalanul vegetal extras din uleiul de măsline este un activ cosmetic valoros, cu o atingere non-grasă, protector şi emolient. Sprijină regenerarea cutanată, îi sporeşte supleţea şi menţinerea unui nivel optim al hidratării.
• Citrullus Lanatus este uleiul virgin extras din seminţele Pepenelui de Apă din regiunea Kalahari/Namibia. Se adresează tenurilor mixte şi grase, obosite. Uleiul de Pepene de Apă este non-gras, cu absorţie bună, reglează producţia de sebum a pielii şi redă luminozitatea şi elasticitatea acesteia.
• pudra de bambus, obţinută din seva de bambus, este acel ingredient matifiant de excepţie, necesar tenurilor grase şi mixte, cărora le conferă o atingere fină. Sprijină remineralizarea cutanată şi redarea fermităţii acesteia.
extractul de castravete, bogat în vitamine şi minerale este hidratant, purifiant, puternic antioxidant (luptă împotriva îmbătrînirii tegumentului), ajută în regenerarea pielii şi îndepărtarea petelor cauzate de expunerea solară. Recomandat pentru redarea supleţii pielii.
• uleiul esenţial bio de lavandă de Provence, cel mai răspândit şi apreciat ulei esenţial, ajută în calmarea pielii afectate de iritaţii ori expunerea solară. Adjuvant în regenerarea pielii, în echilibrarea tenului gras, tratarea acneei şi cuperozei.
• Plantaserv Q: ingredient non-alergenic, 100% natural, de origine vegetală, nu este un conservant în sine însă acţionează ca inhibitor microbian. Antibacterian, antifungic, împiedică dezvoltarea bacteriilor şi mucegaiurilor. Derivat din extracte de rozmarin, vanilie şi alte plante. Nu conţine alergeni.

Specificaţii: • grăbeşte cicatrizarea pielii, calmează tenul, echilibrează producţia de sebum, hidratează fără a îngrăşa.
• crema nu conţine alcool, parfumanţi, parabeni, uleiuri minerale, coloranţi ori alte substanţe sintetice iritante.

Recomandare: • potrivit oricărui tip de ten, îndeosebi cel gras şi mixt. Se aplică dimineaţa şi/sau seara.
• în funcţie de necesitate, aplicaţi produsul cu blândeţe pe tenul curat şi uscat, cu mişcări de dispersie şi netezire, până la absorbţie. Igiena mâinilor este obligatorie
• se păstrează în încăperi ferite de razele soarelui, surse de căldură şi umiditate. Dacă se constată alterarea mirosului sau aspectului, se încetează utilizarea produsului.

Feedback clienţi:
Marina Adina V. – Doar cateva utilizari au fost suficiente pentru a-mi da o stare de bine asupra pielii, iar tenul este mai stralucitor, mai fin si mult mai hidratat. ca de fiecare data, super produse, in care se vede calitatea inca din momentul desfacerii coletului. Multumesc si pentru surpriza oferita in pachet :)
Rodica P. – SilkyWay pentru mine este cea mai buna crema si poti sa adaugi la beneficii efectele pozitive asupra cicatrizarii ranilor (…) tamponez de cateva zile cu un pic Silky Way zonele si vad ca a disparut roseata si tesutul sub care se regenereaza pielea arata bine :).

Greutate 60 g
Ingrediente

hidrolat* Hammamelis Virginiana, apă pură, uleiuri vegetale* (Olive Squalane, Citrullus Lanatus), emulsifiant vegetal**, sevă bambus, extract Castravete*, Plantaserv Q**, u.e.* Lavandă de Provence.
*BIO    **Certificat Ecocert

Cantitate

50 ml

Valabilitate

3 luni. Se prepară la comandă.

Prezentare

recipient airless, ce nu permite pătrunderea aerului în interior. Recipient reciclabil, reutilizabil, nu contine bisfenol ori ftalaţi.