Stoc: 0

Red Marseille

,

Săpun purificator, cu argilă roşie şi 80% ulei de măsline
100% natural, vegan

10,00 lei

Recomandări: cu un procent ridicat de ulei de măsline extravirgin (peste 80%), acest săpun se adresează celor cu pielea extrasensibilă, uscată, matură, afectată de eczeme, psoriazis, dermatite.
Beneficii: • uleiul extravirgin de măsline are proprietăţi binecunoscute de îngrijire, emoliere şi protejare a pielii. Acest ulei ajută ca umezeala să fie atrasă şi menţinută în piele, prin asta înţelegându-se hidratarea ei şi efectul de moliciune plăcută, naturală.
• argila roşie extrafină, uscată la soare susţine calmarea şi repararea pielii iritate, acneice, devitalizate. O remineralizează şi detoxifică, fiind foarte bine tolerată de către piele.

Specificaţii: • textura unui astfel de săpun diferă puţin de cele obişnuite, spuma sa este redusă şi se aseamănă unui gel. Explicaţia stă în cantitatea mare de acid oleic din uleiul de măsline, care formează un gel la suprafaţă, în prezenţa apei.
• fiind creat cu un procent atât de mare de ulei de măsline, recomandat ca acest săpun să fie păstrat între utilizări într-o săpunieră cu grilaj care să-i permită uscarea şi prelungirea duratei de folosire.
• pentru a forma o spumă satisfăcătoare, recomand folosirea împreună cu un burete natural, o bucată de pânză ori un mic prosop.
• săpunul nu conţine uleiuri esenţiale, mirosul său neutru se datorează uleiurilor din compoziţie.
• aspectul săpunurilor diferă uşor faţă de fotografia de prezentare datorită procesului manual de fabricare al acestora.

Feedback clienţi:
• Este prima data cand il folosesc si m-a cucerit cu actiunea delicata asupra pielii. A venit ca de obicei ambalat cu multa grija pentru frumos si… cu o surpriza alaturi :) Multumesc mult Elena!

Greutate 90 g
Ingrediente

grăsimi vegetale saponificate (măsline extravirgin, cacao ECO, ricin cosmetic), argilă roşie superfină de origine franceză

Valabilitate

12 luni

Revine pe stoc

august 2017

V-ar mai putea plăcea…

Stoc: 0
Adăugare în coș