Conținutul se încarcă...
Vezi coșul Spre casă
Subtotal coș: 0,00 lei
Stoc: 0

Pink and Salty

,

Săpun antiacneic, purificator, cu sare de Bazna şi de Himalaya
100% natural, vegan

11,00 lei

Out of stock

Beneficii: • sarea de Bazna, obţinută în staţiunea Bazna (nordul judeţului Sibiu), este bogată în cloruri de Na, K, Mg, Ca, iodură şi bromură de Na. Apa staţiunii Bazna, din care este sarea extrasă prin evaporare, stimulează microcirculaţia, creşte imunitatea organismului şi relaxarea musculară, reduce inflamaţiile. Sarea de Bazna este recomandată pentru o arie largă de afecţiuni ale sistemului nervos, reumatism, artroze, nevralgii, mialgii, poliartrită reumatoidă, spondiloze, afecţiuni ginecologice.
Pentru toate aceste beneficii şi, mai ales, pentru susţinerea economiei locale, m-am orientat către adoptarea acestui produs terapeutic, agreat de autorităţile medicale din România.
• pentru o îngrijire optimă a pielii am introdus şi în acest tip de săpun uleiurile din nucă de Macadamia şi măsline extravirgin, uleiuri vegetale care oferă pielii Ingredientece se va menţine şi după baie. Uleiul provenit din nucile de Macadamia are o textură fină şi un miros delicat, dă pielii o senzaţie de fineţe şi catifelare. Reechilibrează pielea grasă şi grăbeşte cicatrizarea şi regenerarea pielii.
• uleiul extra-virgin de soia, extras prin presare la rece, conţine o mare cantitate de vitamina E. Este folosit în îngrijirea pielii, pentru protecţia solară recunoscută şi lipsa efectelor adverse.
Specificaţii: îmbogăţite cu un procent considerabil de sare de Bazna, săpunurile acestea vor avea un feeling unic în timpul băii. La început vor părea uşor abrazive, însă pe măsură ce vor fi folosite se vor “şlefui” sub acţiunea apei şi a atingerii. Vor spuma mai dificil, însă efortul de a le convinge să o facă merită pe deplin: spuma va fi uşoară iar experienţa în timpul băii, specială.
• săpunul păstrează mirosul salin puternic, specific, are o durată mai mare de utilizare, cu condiţia să fie păstrat într-o săpunieră cu grătar, pentru uscarea între două utilizări.

Recomandări: acest săpun este destinat pielii uscate şi normale, afectate de psoriasis, eczeme, tenului afectat de acnee, încărcat de impurităţi. Stimulează circulaţia sanguină, sprijină regenerarea pielii şi îmbunătăţeşte textura pielii.

Feedback clienţi:
• o inimioara fina si sensibila, exact ca in poza. abia astept sa o incerc si sa ii testez proprietatile

Greutate 90 g
Ingrediente

grăsimi saponificate (cocos, cacao ECO, macadamia BIO, măsline extravirgin, floarea-soarelui, soia, ricin cosmetic), sare de Bazna, sare roz de Himalaya, uleiuri esenţiale (brad şi pin)

Valabilitate

12 luni

Revine pe stoc

Mai 2017

V-ar mai putea plăcea…