Conținutul se încarcă...
Vezi coșul Spre casă
Subtotal coș: 0,00 lei
Stoc: 0

Melt my Valentine!

Bath melts aromate, ultranutritive | 100% naturale

25,00 lei

Out of stock

O plăcere dulce, decadentă, în prag de primăvară şi de sezon al dragostei şi Dragobetelor. Inimi parfumate ce se topesc în doi!

Vă puteţi bucura de o astfel de inimioară în câte moduri doriţi. O puteţi aplica pe pielea curată, uscată şi-ncălzită pentru a-i descătuşa adevărata magie, dar şi după o baie fierbinte, masată pe o piele doar puţin umedă pentru a-i spori acesteia elasticitatea şi hidratarea.
Strecuraţi o inimioară-n apa din cadă, dacă doriţi o baie cu parfum divin şi jucăuş dar şi o piele perfect hidratată şi iubită. Inimioara se va topi şi îşi va elibera farmecele ce vă vor învălui pe nebănuite. La final tamponaţi pielea cu un prosop moale şi cald, cu blândeţea pe care ştiţi că o meritaţi!

Specificaţii: inimioarele Melt my Valentine! nu conţine parfumuri, parabeni, petroleum, conservanţi sintetici ori alte substanţe iritante sau toxice pentru organism.

Recomandare: îngrijirea, hidratarea pielii normale şi uscate, sensibile, iritate, înroşite. Potrivit şi după epilare. Se păstrează în încăperi ferite de razele soarelui, surse de căldură şi umiditate.
Dacă o utilizaţi ca bath melt, atenţie la ieşirea din cadă, aceasta va deveni lunecoasă!

Ingrediente

unt mango BIO, unt cacao ECO, ceară pură de albine, ulei sâmburi de struguri, ulei migdale dulci, vitamina E, uleiuri esenţiale (portocală dulce, geranium, eucalipt).

Valabilitate

6 luni

Cantitate

100 gr. / set 4 inimioare