Stoc: 0

Kiddy – Camille

,

Mini-săpun pentru copii. Calmant și hidratant, cu mușețel
100% natural, vegan

7,00 lei

Beneficii: • uleiul provenit din nucile de macadamia are o textură fină şi un miros delicat, dă pielii o senzaţie de fineţe şi catifelare. Reechilibrează pielea grasă şi grăbeşte cicatrizarea şi regenerarea pielii.
• Uleiul de măsline are proprietăţi binecunoscute de îngrijire, emoliere şi protejare a pielii.
• Un efect puternic de regenerare o are şi uleiul Bio din seminţe de floarea-soarelui presate la rece, prin conţinutul său bogat în vitamina E. Uleiul de ricin (grad cosmetic) asigură o spumă bogată şi va atrage în mod natural umezeala în piele, redându-i elasticitatea.
• Muşeţelul prezent în acest săpun, atât ca infuzie cât sub formă de inflorescenţe măcinate va calma, vindeca si proteja pielea împotriva bacteriilor. Pentru proprietăţile sale cicatrizante, calmante, antiseptice, emoliente, am adăugat acestui săpun şi muşeţel infuzat în ulei de soia, un plus de îngrijire blândă.

Specificaţii: produs vegan. Aroma săpunului este naturală, discretă, datorată muşeţelului din compoziţie. Curăţă delicat, formând o spumă bogată.

Recomandare: perfect pentru baia copiilor, îndeosebi folosind pentru spumare un burete natural ori o lavetă din bumbac. Curăţă delicat, formând o spumă bogată.

Greutate 65 g
Ingrediente

grăsimi vegetale saponificate (unt de cacao, unt de cocos, ulei de macadamia BIO, măsline extravirgin, floarea-soarelui BIO, ricin cosmetic), macerat de muşeţel, infuzie concentrată de muşeţel, pudră de muşeţel. Nu conţine uleiuri esenţiale.

Valabilitate

12 luni

Revine pe stoc

25 noiembrie 2017