Stoc: 0

Crem-o-Deo (50ml)

Deodorant cremă, natural, non-gras | 100% natural, vegan

38,00 lei

Produsul este un deodorant natural, nu un antiperspirant, drept urmare nu va bloca complet procesul firesc al organismului de a se răcori şi detoxifia prin transpiraţie.
Este aromat natural datorită uleiurilor esenţiale, cu toate acestea, nu este un parfum solid, mirosul său este mai degrabă discret, fără a concura cu altele. Prin natura lor, uleiurile esenţiale sunt volatile, de-a lungul zilei deodorantul îşi va diminua aroma.

Beneficii:
• oxidul de zinc (grad cosmetic, de origine minerală), ingredient antiseptic, antibacterian, antifungic, purificator, potrivit inclusiv pentru îngrijirea copiilor. Este întîlnit cu predilecţie în cremele de scutec şi în produsele pentru protecţie solară. Acest deodorant beneficiază atât de proprietatea sa de a inhiba dezvoltarea bacteriilor, dar şi de cea de absorbţie a umezelii. De circa 3 ori mai eficient decât clorhidratul de aluminiu, present în majoritatea deodorantelor comerciale, suspectat pentru dezvoltarea nodulilor din zona mamară.
Dimensiunea particulelor [0,3-0,4 μm / micrometru (1 μm = 10-6m)] împiedică pătrunderea pudrei de oxid de zinc în piele.
• bicarbonatul de sodiu împiedică dezvoltarea bacteriilor ce cauzează mirosurile neplăcute.
• hidrolatul (bio) de lavandă de Provence este apreciat pentru capacitatea sa de a cicatriza şi calma pielea iritată, înroşită, dar şi pentru mirosul delicat, calmant, odihnitor. Antiseptic, antiinfecţios, purifiant, este excelent tolerat chiar şi de către copii.
• uleiul (bio) de Jojoba este uşor absorbit de către piele, fiind similar sebumului pielii umane. Calitatea sa hipo-alergenică îl face ideal pentru îngrijirea pielii. Este un ulei “uscat”, emolient, protector, catifelant, redă elasticitatea pielii.
• uleiul de cocos, tolerat chiar şi de către cei mici, este calmant, catifelant, hidratant.
• vitamina E joacă rol de conservant natural şi antioxidant, prelungind valabilitatea produsului. Antiinflamator, grăbeşte cicatrizarea pielii, îmbunătăţeşte elasticitatea acesteia.
• maceratul de gălbenele în ulei de soia nemodificată genetic are proprietăţi recunoscute şi apreciate: calmant, antiseptic, anti-inflamator, cicatrizant şi emolient.
• uleiul esenţial de salvie este antibacterian, antifungic, cicatrizant, astringent, inhibitor al transpiraţiei.
• uleiul esenţial de lavandă are aplicaţii vaste în domeniul cosmeticii. Antiseptic, cicatrizant, calmant, parfumant, calităţi ce-l recomandă în deodorantele aplicate imediat după epilare.
• conservantul Plantaserv Q: non-alergenic, 100% natural, de origine vegetală, nu este un conservant în sine însă acţionează ca inhibitor microbian; antibacterian, antifungic, împiedică dezvoltarea bacteriilor şi mucegaiurilor. Derivat din extracte de rozmarin, vanilie şi alte plante. Nu conţine alergeni.

Recomandare: se aplică o cantitate de mărimea unui bob de mazăre pe axilele curate şi uscate, se masează uşor cu degetele pentru a distribui crema pe piele şi se aşteaptă câteva minute înainte de îmbrăcare.

Specificaţii: evitaţi păstrarea produsului la temperaturi extreme
se înlătură uşor cu apă şi săpun, nu usucă pielea, nu o încarcă cu reziduuri
produs natural, nu blochează porii axilelor
deodorantul conţine uleiuri şi unturi vegetale. După aplicare acordaţi-i câteva secunde pentru a fi absorbit de către piele, înainte de a vă îmbrăca; procedând astfel veţi preveni pătarea bluzei.
deodorant vegan, cu un finish uscat, non-gras, parţial cu ingrediente organice.

Ce nu conţine Crem-o-Deo: parabeni, săruri de aluminiu, parfumuri, ftalaţi, alcool, emulgatori sintetici, ceară (vegană ori de albine).

Cantitate

50 ml

Ingrediente

hidrolat de lavandă*, ulei de Jojoba*, unt de cocos, ulei gălbenele (macerat în ulei de soia Non-GMO), oxid de zinc, bicarbonat de sodiu, vitamina E, uleiuri esenţiale (lavandă, salvie), conservant din sursă vegetală**.
* Bio **certificat ECOCERT

Valabilitate

3 luni

V-ar mai putea plăcea…

Adăugare în coș