Conținutul se încarcă...
Vezi coșul Spre casă
Subtotal coș: 0,00 lei

Coffee Lips

Lip balm cu extract de cafea | 100% natural

14,00 lei

5 in stock

Beneficii: •  extras din sâmburii unui palmier originar în Amazon (Astrocaryum murumuru), untul brut de Murumuru este apreciat pentru puterea sa emolientă deosebită și capacitatea de a menține hidratarea pielii și a părului, după aplicare. O face prin formarea unui film protector, fără a împrumuta pielii senzația de uleios. Acizii grași conținuți îl recomandă pentru îngrijirea buzelor și a părului, având o afinitate remarcabilă cu proteinele acestuia.
• ceara pură de albine (Cera alba) oferă duritate, textură și stabilitate balsamului de buze, creând în același timp un film protector ce menţine umezeala la suprafaţa pielii.
• uleiul de migdale dulci (Prunus dulcis) este potrivit oricărui tip de piele. Are un efect emolient, ceea ce-l face ideal pentru pielea uscată, crăpată, vindecă şi pielea iritată, cu mâncărimi. Se absoarbe repede în piele, hrănind în profunzime, iar mirosul este discret.
• ceara vegetală Candelilla (Euphorbia cerifera cera), secretată de frunzele arbustului originar în Mexic, formează un film protector la suprafața pielii, oferă duritate produselor cosmetice și stabilitate acestora, la temperaturi înalte.
• activul cosmetic natural bisabolol, prezent în plante precum Mușețelul german, este o alegere ideală pentru tratarea și îngrijirea pielii iritate, inflamate, înroșite. Adăugat în acest balsam de buze va grăbi vindecarea buzelor crăpate. Activul acesa este tolerat excelent, inclusiv de către bebeluși, bisabololul susține cicatrizarea și regenerarea pielii, având în plus și o acțiune antibacteriană, antifungică.
• vitamina E (tocopherol) este apreciată pentru efectul său antioxidant; în acest produs joacă şi rolul de conservant natural.
Extractul CO2 de Cafea este obținut din boabe de cafea prin extracție cu dioxid de carbon, fără ajutorul solvenților chimici, așadar nu conține molecule aromatizante sintetice.

Feedback clienți:
• Este preferatul meu dintre toate lip balm-urile pe care le-am avut de la tine. Poate fiindca imi place mult cafeaua si acesta are o aroma subtila si placuta…

Ingrediente

unt Murumuru (pur, brut), ulei migdale dulci ECO, ceară Candelilla, ceară pură de albine, bisabolol, vitamina E, extract CO2 de Cafea .

Cantitate

5 ml

Valabilitate

6 luni

Prezentare

recipient cilindric, reciclabil