Conținutul se încarcă...
Vezi coșul Spre casă
Subtotal coș: 0,00 lei
Stoc: 0

Carrot C

,

Săpun cicatrizant, cu morcovi, cătină şi fenicul | 100% natural, vegan

12,00 lei

Out of stock

Beneficii: • săpunul conţine suc de morcovi, un produs bogat în vitamina A şi beta-caroten, un antioxidant valoros, foarte bun în tratarea eczemelor, acneei, dermatitelor, iritaţiilor, dar şi în prevenire ridurilor. Beta-carotenul îmbunătăţeşte regenerarea celulelor pielii, o purifică şi o ajută în reducerea acneei. Un emolient natural, uniformizează pielea pătată din pricina expunerii la soare. Deficienţa de vitamina A este una din cauzele uscării pielii, îmbătrânirii (ridării) acesteia şi scăderea elasticităţii ei.
• pentru un plus de îngrijire naturală, săpunul conţine şi un surplus de ulei de cătină, presat la rece. Acestuia i se datorează, în parte, frumoasa culoare portocalie a acestui săpun. Cătina se foloseşte cu mult succes în produsele cosmetice pentru a calma pielea iritată, devitalizată, afectată de dermatite, eczeme, psoriazis. Aplicată ca atare grăbeşte vindecarea, cicatrizarea ţesuturilor iritate şi în curs de vindecare după o arsură uşoară.
• uleiul de porumb revine şi el în scenă: este o sursă consistentă de vitamine E, B, C şi D, cu rol antioxidant și emolient foarte puternic. Se utilizează şi ca atare în masajul pielii şi în îngrijirea părului şi prevenirea căderii acestuia, încălzit uşor.
• uleiul de orez este o sursă bogată de vitamina E, cu calităţi antioxidante, luptă împotriva procesului de îmbătrânire al pielii. Folosit în săpunuri, are calităţi similare uleiului de măsline (nivel ridicat de antioxidanţi şi vitamine), iar spuma formată după finalizarea procesului de saponificare este cremoasă, hidratantă.
• uleiurile esenţiale de geranium și fenicul dulce adăugate în compoziție acestui săpun sunt recomandate în regenerarea cutanată, cicatrizarea tăieturilor, ameliorarea acneei, înlăturarea migrenelor.

Specificaţii: mirosul acestui săpun este un amestec deosebit: unisex, stimulant, aromat, curat!
Recomandare: orice tip de piele, îndeosebi cea devitalizată, uscată, iritată, acneică sau afectată de eczame sau dermatite.

Greutate 100 g
Dimensiuni 8 × 8 × 3 cm
Ingrediente

grăsimi vegetale saponificate (cacao Eco, cocos, orez, porumb, sâmburi de struguri, ricin cosmetic), ulei de cătină, suc de morcovi, uleiuri esenţiale (geranium, fenicul dulce)

Valabilitate

12 luni

Revine pe stoc

Aprilie 2017

V-ar mai putea plăcea…

Stoc: 0
Adăugare în coș