Conținutul se încarcă...
Vezi coșul Spre casă
Subtotal coș: 0,00 lei

Bugs Off!

Stick repelent de insecte, calmant pentru piele | 100% natural

25,00 lei

3 in stock

Un melanj de unturi şi uleiuri vegetale, îmbunătăţit cu cinci uleiuri esenţiale pure şi eficiente în prevenirea muşcăturilor insectelor şi a iritaţiilor ce decurg din aceste neplăcute incidente.

Beneficii: • untul bio de Mango produs în India regenerează pielea şi îi redă elasticitatea naturală. Similar untului de Shea însă mai costisitor, se absoarbe uşor în piele, o calmează şi îi vindecă zonele uscate, descuamate, crăpate, afectate de dermatite, eczeme, psoriazis.
uleiul de migdale dulci, bogat în acid oleic (Omega 9), un ulei vegetal deosebit de hrănitor care aduce pielii un plus de supleţe şi protecţie naturală împotriva uscării acesteia. Calmează şi regenerează pielea, menţine substanţele active din uleiurile esenţiale, tolerat fără probleme inclusiv de către cei mici şi femeile însărcinate.
ceara pură de albine conferă acestui stick repelent duritatea necesară, crează un film la suprafaţa pielii ce reţine ingredientele necesare pentru hidratare şi protecţie.
• uleiul esenţial de cedru se remarcă prin mirosul lui lemnos, uşor aspru, totodată calmant, liniştitor, antidepresiv. Ajută şi în păstrarea mirosurilor altor uleiuri esenţiale.  Este remarcabil când se utilizează în alungarea insectelor şi moliilor.
• uleiul de rozmarin, cu aroma sa camforată, deosebită, este un excelent tonic al sistemului nervos, înlătură oboseala, stimulează circulaţia periferică, distruge bacteriile cu succes.
• uleiul esenţial de lavandă, cel mai răspândit ulei esenţial, calmează sistemul nervos dar şi iritaţiile pielii, inclusiv arsurile (solare) uşoare şi muşcăturile insectelor. Se utilizează ca insecticid natural şi eficient, inclusiv pentru igiena animalelor de companie.
• citronella se foloseşte cu succes pentru înlăturarea ţânţarilor şi altor insecte, datorită aromei sale puternice, verzi-citrice.
• menta răcoreşte instantaneu, binedispune, alungă migrenele şi relaxează sistemul nervos. Calmează iritaţiile, mâncărimile pielii.
• vitamina E este puternic antioxidant şi joacă rol de conservant natural al acestui produs.

Recomandare: nu este indicat copiilor sub 1 an.
dacă urmaţi un tratament homeopat, unele uleiuri esenţiale nu sunt recomandate până la terminarea tratamentului.
produsul se aplică pe porţiunile de piele expuse, ce pot fi atacate de către insecte. La nevoie se reaplică.
ţînţarii atacă în special în zonele umbroase din preajma apelor stătătoare. Și sunt nemiloși :o
în cazul muşcăturii de căpuşe, este recomandat să apelaţi la asistenţă medicală de specialitate.

Specificaţii: • produsul nu conţine alcool, parabeni, coloranţi ori alte substanţe iritante sau sintetice.
• deşi nu este un deodorant în înţelesul strict al cuvântului (drept urmare nu va fi eficient întreaga zi în prevenirea mirosurilor generate de transpiraţie), acest stick parfumează pielea şi îi împrumută mirosul natural al uleiurilor esenţiale ce s-au dovedit a fi neplăcute pentru insecte, plăcut şi calmant pentru noi.
produsul se păstrează în încăperi ferite de razele soarelui, surse de căldură şi umiditate. Dacă se constată alterarea mirosului sau aspectului, se încetează utilizarea produsului.
aplicarea este igienică, ca în cazul unui stick obişnuit.

Feedback clienți:
Monica Stanescu: “Este un produs care se aplica foarte usor si care nu lasa urme grase pe piele. Imi place foarte mult parfumul fresh si eu il folosesc si ca parfum solid in timpul zilei sau ca deodorant il fiecare seara. A fost bine tolerat si de pielea fetitei mele (1 ani si 8 luni) si este folosit de toata familia.”

Greutate 60 g
Ingrediente

unt BIO de Mango, ceară pură de albine, ulei de migdale dulci, uleiuri esenţiale (cedru, rozmarin, lavandă, citronella, mentă verde), vitamina E

Cantitate

45 ml

Valabilitate

6 luni

Prezentare

recipient de calitate din polipropilenă reciclabil, reutilizabil, nu conţine bisfenol ori ftalaţi.