Conținutul se încarcă...
Vezi coșul Spre casă
Subtotal coș: 0,00 lei
Redus!

Blondina blondă

Șampon solid pentru păr normal | 100% natural

17,00 lei 13,00 lei

12 in stock

Beneficii: • un plus de strălucire oferită părului dvs., datorită proteinei de mătase, o premieră în portofoliul Naen-Soap! Proteina de mătase, un ingredient de lux în cosmetice şi produse pentru îngrijirea părului, este obţinută din miezul firelor de vierme de mătase. Este uşor de absorbit şi asimilat de către organismul uman. Adăugată în compoziţia acestui şampon va aduce un plus de strălucire şi elasticitate firelor de păr, o senzaţie mătăsoasă la atingerea părului. Are şi un efect uşor condiţionator şi protector împotriva razelor UV.
• rozmarinul oferă strălucire părului, îl întăreşte şi reglează sebumul la nivelul scalpului. Alte proprietăţi ale uleiului esenţial de rozmarin: antiseptic, fungicid, tonic, cicatrizant şi revitalizant capilar. Ameliorează de asemenea mătreaţa şi scalpul iritat. Atenţie, uleiul esenţial de rozmarin nu este recomandat femeilor însărciante ori care alăptează.
• uleiul esenţial de lavandă este folosit la scară largă, fiind cunoscut îndeosebi pentru proprietăţile sale de calmare, liniştire, ameliorare a migrenelor, depresiilor şi insomniilor. Echilibrează psihicul şi se poate utiliza ori în lămpile de aromaterapie (bun formă de ulei volatil), ori aplicat pe piele (cu moderaţie!) în amestec cu alte uleiuri şi produse cosmetice. Ca în cazul oricărui ulei esenţial, se va ţine cont de starea persoanei ce-l foloseşte, de sensibilităţi şi alergii. Femeile însărcinate vor putea folosi acest ulei esenţial doar la sfatul medicului.
• uleiul de ricin, grad cosmetic, asigură o spumă bogată şi va atrage în mod natural umezeala în piele, redându-i elasticitatea.

Recomandări: • păr normal, în nuanţe deschise.
• înainte de a încerca un astfel de produs vă recomand să parcurgeţi articolul despre şampoanele solide. Scris sub forma unui dialog cu clienţii, veţi afla recomandarea mea privind modalitatea corectă pentru spălarea cu un şampon solid.
• potrivit și pentru spălarea pe corp, ceea ce-l face un produs practic, ecologic și economic: se poate strecura într-un bagaj de călătorie, pentru a suplini nevoia a cel puțin două produse de igienă și îngrijire. Proprietăţile uleiurilor vegetale, infuziei de plante şi uleiurilor esenţiale îl recomandă cu căldură şi pentru tratarea pielii sensibile.
• nu utilizaţi acest şampon solid dacă aveţi alergie la unul dintre materialele prime incluse.

Specificații: • încercaţi să răriţi spălarea cu şampon, la 3, 4 zile dacă e posibil. De asemenea, nu insistaţi cu aplicarea şamponului direct pe păr. E o diferenţă între practica aceasta şi aplicarea pe părul ud a spumei de şampon, chiar dacă cere mai mult efort. Testaţi şi alegeţi metoda cea mai bună.
• părul gras nu trebuie degresat în mod excesiv cu produse de curăţare, deoarece glandele producătoare de sebum vor fi stimulate excesiv iar rezultatul nu va fi cel dorit, dimpotrivă.
• uleiul esenţiale de rozmarin nu este recomandat femeilor însărciante ori care alăptează. Uleiul esenţia de lavandă se poate folosi cu moderaţie de către acestea.

Feedback clienți:
aşa cum mă sfătuia şi Elena, secretul constă în clătirea cu multă răbdare a părului, mai ales dacă aveţi părul mai lunguţ şi creţ ca mine.
– l-am testat ieri, desi nu-l luasem pt mine :D e foarte delicat, dar curata bine, insa cel mai mult imi place ca da luciu parului.
– Foarte bun pt parul meu
– Vreau sa spun ca samponul lichid este exceptional,mai ales ca eu am parul blond natural…nu se compara nici cu cel mai scump sampon pe care il folosesc..
– Este preferatul mamei mele. Foarte. foarte eficient. Este incantata de acest produs de fiecare data cand il foloseste. Iti multumeste in chip nepretuit!
– Ieri am primit coletul si am si probat samponul.Este “hrana”ptr.parul meu.Cand eram mica,bunica imi spala parul cu sapun de casa si il clatea cu apa de ploaie..si parul meu era asemeni matasei de porumb. Acest sampon (muuult cautat) mangaie si rasfata parul meu.

Greutate

+/- 110 gr.

Ingrediente

grăsimi vegetale saponificate (cocos, măsline, ricin cosmetic, migdale dulci, muşeţel, floarea-soarelui BIO, orez), proteină de mătase, infuzie concentrată (muşeţel, coada calului, pelin), proteină de mătase, uleiuri esenţiale (rozmarin, lavandă).

Revine pe stoc

15 iulie 2018