Conținutul se încarcă...
Vezi coșul Spre casă
Subtotal coș: 0,00 lei
Stoc: 0

Azalea

Unt solid pentru corp, nutritiv şi parfumat | 100% natural

25,00 lei

Out of stock

Unt solid nutritiv şi aromat, exclusiv natural, un prilej pentru reconectarea cu propriul corp, cu fiecare centimetru de piele ce vrea să se ştie iubită. O şansă-n plus pentru a-i dovedi celui iubit cât e de special şi unic!

Beneficii• solid în starea de repaos, se topeşte treptat la temperatura corpului, ţinut în palmă şi plimbat încet pe trup. Economic, uşor de aplicat şi de dozat.
se poate aplica imediat după baie, pe pielea umedă, pentru o mai bună absorbţie.
aplicaţi-l pe orice porţiune care necesită un plus de hidratare, elasticitate şi o strălucire sănătoasă: tălpile şi mai ales călcâiele, după o iarnă lungă. Picioarele şi axilele, după o sesiune de epilare şi pentru a preveni eventualele iritaţii. Pe burtică, în timpul sarcinii, pentru prevenirea vergeturilor. Mâini, coate sau genunchi, dacă prezintă zone aspre şi uscate. Noaptea nu e doar un sfetnic bun, dar şi-un moment perfect pentru un tratament de reînnoire, ori un masaj relaxant şi senzual.

Specificații: untul de corp solid NU conţine parfum, parabeni, conservanţi sintetici ori alte substanţe iritante sau toxice pentru organism.

Recomandare:  • îngrijirea, hidratarea pielii normale şi uscate, sensibile, iritate, înroşite. Potrivit și după epilare.
produsul se păstrează în încăperi ferite de razele soarelui, surse de căldură şi umiditate.

Greutate 90 g
Ingrediente

ceară pură de albine, unt de mango BIO, unt de cacao ECO, ulei din sâmburi de struguri, ulei de migdale dulci, ulei de caise BIO, vitamina E, uleiuri esenţiale (azalee, portocală dulce, frankincense)

Cantitate

~90 gr

Valabilitate

6 luni