Prieteni dragi,

aș fi vrut să concep un text mai elaborat, simt că s-ar cuveni să acord mai multă atenție și timp relației pe care am avut-o cu voi în acest deceniu scurs de la crearea acestui mic brand. Cu sinceritate deplină însă, sunt conștientă că probabil nu veți citi aceste rânduri poate nici 10 persoane. Viețile tuturor sunt dinamice, aglomerate, uneori divizate în n direcții, proiecte, obligații. Și viața mea s-a complicat în ultimii doi ani, fără să regret însă nimic.
Asta mă determină să…

… vă mulțumesc celor ce mi-ați rămas alături, pentru câteva luni sau ani. Celor ce ați crezut în mine, ori mai bine spus în calitatea produselor pe care le ofeream. Prietenilor care-au apărut, s-au depărtat, lecțiilor primite, provocărilor create, oboselii creative, bucuriei de a concepe, oferi, mulțumi, întâmpina, comunica, asculta, consilia.

Un deceniu rotunjor de bucurie și testarea propriei pasiuni, anduranțe și răbdări.

Decizia de a închide acest site și de a-mi înceta această activitate născută din pasiune, curiozitate, nevoia de îngrijire sigură și sănătoasă a sosit acum. Vă mulțumesc și, la modul clasic #fieca, vă doresc ceea ce-mi doresc și mie: sănătate, alegeri înțelepte pentru voi și urmași, lipsă de pripă, niscai înțelepciune și răbdare. Multă răbdare. Și poate ne regăsim pe alte canale, meleaguri, proiecte.

Rămas bun!