Se apropie finalul acestui an calendaristic, încerc să nu mă-ntreb unde au fugit lunile, orele și clipele. Multe evenimente s-au petrecut în viața mea, absența mea s-a reflectat cu siguranță și aici. Cei ce-mi sunteți mai apropiați ați fost părtași acestor schimbări, m-ați sprijinit, înțeles, dar mai ales ascultat cu multă răbdare. Răbdarea și pacea dau multe roade. Iar dragostea se transmite în multe feluri și are nebănuite manifestări. Un an incredibil, cu dificultăți și multe fericiri născute din acestea.

Revelația zilei ce a trecut. Dimineața m-a răscolit o dorință puternică de a fi îmbrățișată, alinarea aceea pe care mulți o capătă implicit. Seara mi-a adus în cale un suflet bun, cald, cu care descopăr la fiecare revedere mai multe puncte comune, comuniunea veritabilă. Și, uite, mult dorita, inexplicabila dorință de-o îmbrățișare fără explicații.

Să revenim. Până pe 20 decembrie voi prelua comenzi de produse Naen-Soap, iar marți 23 decembrie va fi ultima zi în care acestea vor fi expediate, atât prin Poșta Română cât și prin curierat rapid. Vă reamintesc detaliul privind cremele, măștile și loțiunile de corp: acestea au nevoie de cca 24 ore pentru pregătire și livrare, în schimb săpunurile și alte produse finite sunt good to go în aceeași zi. Iar din ianuarie 2015 vor reveni pe stoc inclusiv cele ce trag chiulul în prezent: săpunurile Mango Matcha, Emerald Spice, Trio Argil. Toate 100% naturale, din ingrediente sigure și sănătoase.

Sănătoși să fim, optimiști suntem mereu. An bun cu bunătăți și oameni faini s-avem aproape, Crăciun frumos și cu folos!