S-au acumulat în special în luna mai, după un aprilie greu încercat dpdv personal.
Pe scurt, o nuntă pentru doi oameni buni şi faini, la care am onoarea de  a pregăti mărturii, produse naturale marca Naen-Soap. Poate voi revin cu fotografii spre finele lunii, cu acceptul mirilor. Sunt concentrată pe detalii şi încă schiţez etichetele perfecte.

A urmat un giveaway care s-a încheiat vineri, pe pagina de Facebook (urmează să aflăm iată şi numele câştigător). Participarea m-a lăsat surprinsă, ideile care s-au enunţat sunt şi ele foarte bune! Mulţumesc participanţilor şi le promit pe viitor experienţe similare, cu alte produse de îngrijire naturală. Unele idei de produse, sugerate de către vizitatorii-participanţi au fost deja create şi particularizate pentru clienţi, cum ar fi de exemplu crema ultranutritivă pentru călcâie uscate şi crăpate. Doar cu ingrediente de calitate, nimic de umplutură ori de dragul de a suna bine pe etichetă.

Sakura desfăşoară pe al ei blog un alt giveaway la care particip cu drag şi bucurie cum altfel decât cu produse naturale: patru săpunuri, două dintre ele aparţinând colecţiei KIDDY, dedicată celor mici. O admir pentru atât de multe motive şi mă opresc aici. Vizitaţi-i pagina şi blogul, neapărat, e un concurs ce se va încheia în preajma Zilei Copiilor, 1 iunie. Mai este timp :)

Pe 21 mai, miercuri, are loc un alt eveniment pentru care ofer produse manufacturate Naen-Soap! WAHM –  Work At Home Moms Romania se lansează în Timişoara cu un eveniment pentru mămici, pitici, tătici… şi oricine are inima deschisă şi gata să primească veselie. Intraţi pe pagina evenimentului pentru înscriere şi detalii, se anunţă vesel şi animat!

Iar 31 mai mă aşteaptă cu un eveniment mai personal, o nuntă… altfel :)