So guess what, cineva a revenit pe stoc, într-o formulă îmbunătăţită. După un an de la lansarea ei. Copil cuminte, crema pentru zona scutecului, nutritivă, protectoare, calmantă, fin aromată, potrivită atât pentru bebeluşi cât şi copii mici sau mari.
Sau foarte mari. Fiindcă are aplicaţii numeroase, inclusiv după bărbierit ori epilat. Unturile şi uleiurile vegetale calmează, hidratează, hrănesc pielea şi-i menţin ori redau elasticitatea, după necesităţi.

Oxidul de zinc, despre care vă scriam şi data trecută, este bine tolerat de către pielea orişicui. Ce scriam la detaliile noului deodorant Crem-o-Deo? “Este întîlnit cu predilecţie în cremele de scutec şi în produsele pentru protecţie solară. Acest deodorant beneficiază atât de proprietatea sa de a inhiba dezvoltarea bacteriilor, dar şi de cea de absorbţie a umezelii.”
Convingător? :)

Din nou am apelat la untul de Mango. Motive?  Untul se absoarbe bine-n piele şi-i menţine elasticitatea. Vindecă erupţiile şi iritaţiile de la nivelul pielii, ceea ce îl recomandă în cremele de scutec. Are o aromă, o textură şi-un feeling delicios, diferite de ale untului de Shea, o altă vedetă printre ingredientele la care apelez fără reţineri.

Provitamina B5 (celebrul panthenol) revine şi aici, v-aţi familiarizat cu ea la iubita mască pentru păr Shiny Shiny Hair. Vitamina B5 are efecte benefice şi asupra pielii, nu doar a părului: anti-inflamator, regenerator, repară pielea, calmează mâncărimile şi arsurile, (îndeosebi cele cauzate de expunerea la soare).

Dar vă las mai bine pe voi să descoperiţi restul, ingrediente, beneficii şi recomandări.

Vă amintesc promoţia lunii septembrie, mai sunt 6 zile în care primiţi bonus un deodorant Crem-o-Deo la orice comandă de 200 lei!
O toamnă senină şi îmbelşugată vă doresc :)