Naen-Soap vă oferă două alternative naturale, sănătoase la antiperspirantele din comerţ: deodorantul cremă, natural, Crem-o-Deo (anunţat astăzi!) sau deodorantul solid stick De-Stinky-Fy!, ambele uşor de aplicat şi eficiente de-a lungul întregii zile. Protecţie împotriva mirosurilor neplăcute, însoţită de o îngrijire eficientă şi delicată a zonei axilelor.

Fără clorhidrat de aluminiu, parabeni, parfumuri, ftalaţi, alcool, emulgatori sintetici. Iar varianta deodorant cremă, Crem-o-Deo, vegană, cu un finish uscat, non-gras şi în mare parte conţinând ingrediente organice.

Deodorantele naturale Naen-Soap nu blochează porii axilelor, nu împiedică procesul firesc al organismului de a se răcori şi detoxifia prin transpiraţie. Nu sufocă prin mirosul lor chimic la fiecare gest şi orice mişcare, sunt găzduite de ambalaje de calitate, reciclabile şi reutilizabile!

 

Deodorantul stick solid De-Stinky-Fy! (lansat în iulie 2011) a primit nenumărate aprecieri, are fanii săi ce se reîntorc mereu la el. Deoarece poate fi, la cerere, personalizat cu alte uleiuri esenţiale ori oferit în versiunea neutră (fără miros), a fost încercat cu succes şi de către mămici şi viitoare mame.

Simt nevoia să amintesc din nou un detaliu important despre utilizarea De-Stinky-Fy!, pentru a vă bucura de el şi a-l aprecia la adevărata valoare. Deodorantul solid se aplică lent, fără a presa, în cantitate mică pe axilele curate şi uscate, se masează uşor cu degetele pentru a-l distribui pe piele. Nu exageraţi cu cantitatea aplicată, veţi încărca inutil pielea şi bluza pe care o purtaţi. Acordaţi produsului câteva minute pentru a fi absorbit de piele, înainte de a vă îmbrăca; procedând astfel veţi preveni pătarea bluzei.

Transcriu alături cîteva mărturii ale persoanelor ce au încercat  De-Stinky-Fy! Sunt cuvinte lăsate ca feedback în urma achiziţiei şi testării.
• “E foarte eficient deodorantul si chiar imi place parfumul lui, e discret si curat.”
• “Este un produs de calitate, imi place la nebunie. Nu mai vad de ce as mai folosi deodorantele din comert. Multumesc tare frumos, Elena :)”
• “Excelent,chiar te fereste de mirosuri de dimineata pana seara,dar totusi nu blocheaza transpiratia ci lasa corpul sa o elimine asa cum de fapt trebuie.”
• “Un deodorant care face minuni, il folosesc si eu si sotul, in variante personalizate in functie de preferintele noastre, insa la fel de eficiente. Il recomand de cate ori am ocazia prietenilor :). Multumesc !”
• “Cel mai eficient deodorant pe care l-am folosit vreodata!”