Trec zilele, trec săptămânile şi realizez că n-am mai scris deloc pe blog. Mă vedeţi ocazional pe Facebook, încerc să nu mă izolez prea mult. Zilele acestea am fost, sunt foarte ocupată: mă pregătesc asiduu pentru perioada sărbătorilor de iarnă! Vreau să întâmpin zilele acelea aşa cum se cuvine.

Drept urmare, rândurile acestea sunt adresat celor care vor să dăruiască daruri naturale: cosmetice şi săpunuri. Produsele cosmetice naturale handmade sunt preparate în ziua lansării comenzii, după cum cred că ştiţi. Se numesc handmade dintr-un motiv anume :)
Sunt livrate aşasar a doua zi lucrătoare, niciodată în ziua preparării.

Compoziţiile au nevoie de circa 24 ore pentru a se stabiliza, pentru a ajunge la textura pe care o descoperiţi şi adoraţi când încercaţi produsul. Fie ele creme pentru zona ochilor şi ten, loţiuni şi fondante pentru corp, masca pentru păr sau deodorante 100% naturale (deseori personalizate cu alte uleiuri esenţiale, la cerere). Îmi displace să fac lucrurile în pripă şi vreau să vă ofer doar ce e mai bun.

Săpunurile şi şampoanele solide au altă manieră de fabricare, ele au nevoie de minimum 4 săptămâni pentru a se matura, ba chiar 6 în cazul săpunurilor naturale pentru copii (colecţia Kiddy, anunţată acum două săptămâni, care se va mări treptat cu alte săpunuri ideale pentru baia copilaşilor).

Filimica aurie - unguent universal cu gălbeneleUn produs care a revenit pe stoc, cerut de mulţi prieteni şi clienţi: Filimica aurie, unguentul universal cu gălbenele, ce se prezintă acum într-un recipient cu un volum mai mare, de 30 ml, etichetat aşa cum se cuvine. Cutiuţa se poate purta în geantă pentru orice situaţii care ar cere puţin ajutor. O iritaţie iscată din senin, buze deosebit de uscate, o muşcătură de te miri de ţânţar scăpat din ghearele îngheţului…

 

Observ că sunt aşteptate şi apreciate promoţiile! Poftim încă una: toate comenzile lansate (şi confirmate) care vor depăşi valoarea de 100 lei (fără transportul inclus în această sumă) vor primi drept cadou un balsam pentru buze “Citrus“, hrănitor şi protector ideal pentru vremea aspră de final de an. Promoţia este valabilă în perioada 16-18 noiembrie 2012, adică începând de acum până duminică la miezul nopţii. Veţi vedea anunţul şi sub forma unui banner publicat în dreapta blogului.