Trio Argil – sapunuri naturale handmade22 zile, doar 22 mi-au trebuit să trec la treabă. La rezultatele tombolei lunii mai. Încă nu am suspendat tombola aceasta lunară, cea care oferă prin tragere la sorţi două vouchere a câte 30 lei. Cine a câştigat de data aceasta? Două cliente ce au lansat comenzi în cursul lunii mai, indiferent de valoarea comenzii.
Din nou apelez la măreţul Random.org, de data asta l-am lăsat să aleagă şi să afişeze două nume, primele două din listă, după amestecarea computerizată. Lista, mai jos. Click pentru maximizare.

Felicitări Andreea şi Sorina, vă voi contacta pe mail pentru veste :)

Clienţii Naen-Soap sunt obişnuiţi cu mostre pentru răsfăţ şi bucurie. Săpunuri, creme, fondante perfect naturale şi ademenitor parfumate, deodorant la cutiuţă şi, mai demult, mini bombiţe de baie, hrănitoare, efervescente, aromate. Vă ataşez şi câteva fotografii pentru a şti la ce să vă aşteptaţi :)
Nu vindem mostre, practică întîlnită pe la alţii, ci le strecurăm în coletele pentru alte destinaţii, dar şi pachetele livrate celor din Bucureşti.

Scurta însemnare de astăzi este ilustrată şi cu o imagine în care veţi recunoaşte săpunurile apreciate “Argilă bej, argilă albă” – care vor reveni foarte curând pe stoc!

Aruncaţi un ochi şi pe pagina de Facebook Naen-Soap, de o săptămână sau mai bine au revenit reducerile zilnice! Câte un produs, uneori două vă sunt oferite la un preţ redus, o şansă de a testa ceva de calitate, home made, produs cu drag şi atenţie. Săpunuri naturale, balsamuri pentru buze catifelate, creme pentru ten, zona ochilor, mâini şi loţiuni de corp – pe-alese!

Weekend frumos, Pace, Bucurie… şi FPS! :)