Oameni buni. Au fost trei săptămâni ciudate, frumoase şi pe-alocuri interesante. Cu trăiri noi şi noi experienţe ce şi-ar găsi rostul să fie descrise pe un blog mai personal. Un concediu pe care l-am perceput a fi prea lung, obişnuită fiind cu un ritm dement de muncă, întâlniri, discuţii, preparări de produse şi expedieri colete. M-am încărcat cu energie şi mi-am pregătit zenul pentru două evenimente ce s-au suprapus perfect. Ziua mea de naştere (aniversarea ei de fapt) şi-o staţionare în spital pentru o intervenţie încărcată cu emoţii amestecate, temeri alungate în cel mai depărtat colţ al minţii şi o imensă încredere în Dumnezeu şi-n medicii care s-au ocupat de subsemnata. Aal is well, până la urmă, mai aştept doar rezultatul oficial şi parafat. Hârtia.
Mă simt ok, sunt tot eu dar îmbunătăţită, un strop mai matură, cu obişnuitele insomnii, migrene şi dureri de spate :) Fără poze de la locul faptei, le păstrez pe-acelea pentru mine.

Să lăsăm asta. Produse ce au revenit pe stoc!

– Crema pentru ten înroşit, acneic “Crimson Dew“, 50ml
– Crema pentru zona ochilor “Bright Eyes“, 30 ml
– Masca naturală pentru păr “Shiny, Shiny Hair“, 100 ml
– Deodorantul solid stick “De-stinky-fy!“, produs care poate fi personalizat la cererea clientului cu alte uleiuri esenţiale sau arome 100% naturale. Ori fără nici unele dintre acestea, adică ceea ce numesc versiunea neutră, potrivită mămicilor ori doamnelor însărcinate, sau tuturor celor ce preferă lipsa parfumurilor în produsele de îngrijre corporală
– Săpunul handmade 100% natural “Muşeţel lecuitor“, perfect pentru copii, bebeluşi şi mămici care iubesc frumosul şi naturalul.

Feedbackuri despre acestea pot fi citite în subsulul descrierii fiecăruia, urmăriţi doar linkurile, dacă doriţi.

Şi pentru întreg weekendul plus ziua de luni pe care o iubim cu toţii (9-11 iunie), o reducere: săpunul exfoliant anticelulitic “Ciocolată de cafea“, la un preţ de 9 lei! Înainte de a plasa comanda, vă rog frumos de tot: citiţi politica magazinului. Îmi plac dialogurile civilizate, dar nu agreez mesajele obraznice, pe un ton care mă ia la rost fără motive întemeiate. “Răbdare, răbdare, răbdare”.

Un weekend frumos şi sănătos s-aveţi!