Era şi timpul să apară un nou produs, un săpun acum. Ei, nu tocmai nou: reeditare.
O clientă, Mihaela, mă-ntreba pe la începutul primăverii de va reveni vreodată săpunul cu suc de morcov. Să revină, după mai bine de un an de pauză!

Pozele de-atunci arătau aşa, cumva rudimentare, doar era o joacă pe atunci iar gama de săpunuri Naen-Soap era limitată. Se cerea şi un pic de „şlefuire” a listei cu ingrediente şi alegerea unui miros natural, care să se înţeleagă cît mai bine cu ideea de morcov dulce şi obraznic.

Săpunul Carrot C conţine suc de morcovi, un produs bogat în vitamina A şi beta-caroten, un antioxidant valoros, foarte bun în tratarea eczemelor, acneei, dermatitelor, iritaţiilor, dar şi în prevenire ridurilor. Beta-carotenul îmbunătăţeşte regenerarea celulelor pielii, o purifică şi o ajută în reducerea acneei. Un emolient natural, uniformizează pielea pătată din pricina expunerii la soare. Deficienţa de vit. A este una din cauzele uscării pielii, îmbătrânirii (ridării) acesteia şi scăderea elasticităţii ei.

Pentru un plus de îngrijire naturală, săpunul conţine şi un surplus de ulei de cătină, presat la rece. Dumnealui i se datorează, în parte, frumoasa culoare portocalie a acestui săpun. Cătina se foloseşte cu mult succes în produsele cosmetice pentru a calma pielea iritată, devitalizată, afectată de dermatite, eczeme, psoriazis. Aplicată ca atare grăbeşte vindecarea, cicatrizarea ţesuturilor iritate şi în curs de vindecare după o arsură uşoară.

Găsiţi săpunul în magazin alături de alte 21 săpunuri naturale.