Cei care aţi ajuns întâmplător pe paginile cosmeticelor pentru ten şi corp aţi întâlnit două noi produse, prezentate în fugă şi întru tachinare pe pagina de Facebook. Cherry Rose, Lilac Milk.

Primul produs, Cherry Rose. O cremă nutritivă pentru ten matur, uscat, ori normal dar cu o nevoie mai mare de hidratare naturală şi de durată. Creată cu drag şi un pic de emoţii, pentru mama cuiva special.

O cantitate mică s-a dovedit m-a salvat o doua seară de Paşti, după o după-amiază caldă şi însorită, o zi perfectă de primăvară strecurată între o Înviere ploioasă şi alte zile reci şi mohorâte. Salvarea a venit din borcănelul fumuriu, tenul meu alb şi sensibil a rămas neafectat de roşeaţa inevitabilă expunerii la soare. După două zile de tratament regal mă declar perfect mulţumită de rezultat. Nici o vătămare a tenului şi multe amintiri deosebite.

Crema are la bază uleiuri vegetale de calitate: uleiul de Argan, potrivit în combaterea uscării şi ridării cauzate de expunerea la soare. Uleiul de Rosa Mosqueta calmează şi repară pielea, e fabulos după expunerea la soare! Luat ca atare are un miros cam ciudăţel. Pentru un plus de regenerare: uleiul din tărâţele de orez. Puternic antioxidant, cu o textură plăcută. Pe pagina cosmeticelor pentru ten sunt trecute mai multe detalii despre ingrediente şi beneficiile lor.
Aroma cremei pentru ten este perfectă şi delicată: flori de portocal, trandafir de Damasc, azalee, liliac…

Lilac Milk – lapte hidratant parfumat pentru corpLaptele pentru corp Lilac Milk, cum o sugerează şi numele, este şi el parfumat cu liliac alb, lavandă de Provence, dar şi extracte de migdale amare şi cireş. Un miros dulce-amar, fără a fi copleşitor. Iar textura sa, fină şi onctuoasă, densă şi puternic hidratantă. Categoric, un răsfăţ după orice duş, ori după baia de seară. Laptele, fără a fi un produs after-sun, este potrivit după o sesiune de bronzat natural. Cu grijă mare totuşi, cunoaşteţi şi voi orele potrivite pentru expunerea la soare: până la 11 şi după 17.

Respect pentru corp, minte… şi stimă de sine :)