Vroiam să amân puţin anunţarea noii creme pentru mâini şi corp, pentru a nu umbri cea mai recentă însemnare, cea despre câştigătorii concursului de Mărţişor. De ce insist pe marginea acestuia? Păi să vedem. A fost primul concurs organizat pe acest site, cu premii consistente în produse naturale (dar nu oriflame-naturale) :)

Revin la crema aceasta bogată, cu o aromă incredibilă de ciocolată: are menirea de a hrăni, repara, reda elasticitatea pielii, vindeca de uscăciunea cea de toate zilele.
Conţine, printre altele, unt de cacao bio, brut. Adică nerafinat, cu o culoare brună, profundă ce se transferă şi acestei creme. Şi un miros pregnant de ciocolată! Un amestec generos de unturi şi uleiuri calitative: unt de Shea (nerafinat şi bio), ulei de caise (presat la rece) şi măsline (extravirgin). Şi glicerină vegetală de puritate înaltă: 99,5 % mai precis. Melanj perfect, iar mâinile se bucură din plin!

Crema are o putere de acoperire de invidiat, pătrunde frumos în piele şi nu o pătează :) Va parfuma natural, aşadar veţi mirosi niţel ciocolatos. Nimic rău în asta!

Lista ingredientelor şi detalii despre acestea, plus beneficiile pot fi citite pe pagina cremelor naturale pentru mâini şi corp. O categorie nouă, necesară şi pentru dezambiguizare. Cremele de ten şi zona ochilor rămân în propria lor secţiune. Le găsiţi pe toate în meniul din dreapta paginii.

Rezumat: “Fondant Cacao” nu îngraşă. Doar ispiteşte :)