Primăvară, unde eşti?… A nins întreaga noapte cu fulgi mari şi bezmetici. Bucureştiul este un mare mărţişor alb.

Încerc pentru prima oară să organizez aşa ceva, un concurs fără pretenţii şi cu un regulament simplissim. Cred că va decurge frumos :)

Durata desfăşurării: 1-10 martie 2012. Premii? Două seturi compuse din două săpunuri, o cremă Fondant Avocado, un balsam de buze şi două brioşe cu unt de corp ultrahidratant. Cei doi câştigători vor alege pentru săpunuri şi balsamul de buze aromele preferate din cele existente pe stoc la acel moment şi mi le vor comunica pe mail. Pachetele vor fi expediate a doua zi lucrătoare.

Condiţiile de participare sunt uşoare şi presupun să lăsaţi un comentariu la acestă însemnare:
* pentru început, m-ar bucura să aflu dacă aţi folosit până acum produse Naen-Soap şi care au fost acelea;
* apoi, ce alte produse aţi dori să vedeţi în portofoliu. Acestea nu se limitează doar la săpunuri naturale, deşi e drept că de la acest punct a pornit acest hobby delicios :)

Fiecare comentariu va fi considerat un punct şi va intra într-o tragere la sorţi iar rezultatul va fi ales de unealta Random.org. Pentru un punct suplimentar, adică o şansă în plus de a fi ales mai puteţi face şi următoarele:

* anunţaţi pe blogul vostru concursul, cu un link către însemnarea aceasta. Blogul trebuie să fie înfiinţat de minimum 6 luni şi să prezinte în arhivă însemnări care dezbat, prezintă, pledează pentru o viaţă sănătoasă (nu-i musai s fie bloguri de beauty); Acest pas va fi considerat o dublă şansă (2 puncte);
* dacă nu deţineţi un blog personal, puteţi pune o postare pe pagina voastră de Facebook, care să includă un link către pagina aceasta. Pentru a putea valida “votul” acesta pe Facebook, va trebui să includeţi în comentariul lăsat aici numele cu care aţi anunţat/share-uit pe Facebook acest concurs. Şi acest gest va atârna de 2 ori mai greu în balanţă.

Ei, asta e tot. Mult succes şi o primăvară veritabilă s-avem! La mulţi ani Doamnelor şi Domnişoarelor! :)