Sunt în lumea asta virtuală parcă două lumi paralele (ce ironie!), una care urmăreşte bloguri şi se implică deseori exprimându-se prin comentarii. Şi alta, un alt univers, care trăieşte, comunică, suferă şi se bucură pe Facebook.
Acum 9, 10 ani, când mi-am lansat primul blog de resurse foto pe weblog.ro (în martie 2003, măi Puck drag) se spunea că trebuie să ai blog ca să exişti (aceeaşi sintagmă care a determinat pe mulţi – şi mai ales multe firme să-şi facă un site mai de Doamne-ajută), de mai bine de-un an încoace încă mai aud gluma “n-ai facebook, nu exişti”.
Spun glumă deoarece doar curajoşii, pseudotrendinezii ori cei ce n-au absolut nici o treabă cu internetul nu au cont în reţeaua socială respectivă. Pe scurt, toţi “avem feisbuc”. Chiar şi ăla. Sau aia :) Ba unii au chiar două: unul cu numele altul cu “afacerea”.

Cum nu-s nici trendy, mă desfăşor pe Facebook, răruţ e drept, dar Naen-Soap se străduie şi îşi menţine prezenţa în Reţea. Weekendul trecut anunţam o reducere de 10% la toate comenzile, indiferent de valoare, cu condiţia menţionării unui cod anume. Sunt conştientă de faptul că cei ce-mi urmăresc postările pe blog nu îmi sorb neapărat vorbele virtuale de pe Facebook. Şi viceversa.
Pentru unii care folosesc unealta Google Friend Connect, ceva ignorat de mine în ciuda popularităţii, zilele trecute am instalat (şi anunţat pe FB) un plugin pe blogul Naen-Soap prin care oricene se poate conecta la el şi va ţine pasul cu ultimele noutăţi postate.
Nu m-am oprit aici şi-am reinstalat şi o casetă pentru abonarea prin e-mail la aceste noutăţi. Caseta este tot în meniul din partea dreaptă, sub cele trei butoane prin care mă puteţi contacta (feed RSS, email, Facebook şi Google +).
Vă rog, apelaţi la ele cu încredere :)

Pentru weekendul care urmează (4-5 februarie ’12) o nouă promoţie: reducere de 10 % la comenzile de orice valoare, cu condiţia să menţionaţi codul FE45NS. Simplu de tot. Reducerea se aplică la valoarea comenzii, transportul costă în continuare 5 lei pentru plata în avans, ori 10 pentru livrarea cu ramburs. Expedierea cu Poşta Română. La cererea clientului, putem apela la serviciile curierilor, după discutarea termenilor pe email ori la telefon.

Închei povestea aici şi explic şi titlul însemnării: toate comenzile lunii februarie (confirmate şi livrate) vor participa la o tombolă cu 2 premii în valoare de 30 lei fiecare. Câştigătorii vor primi aşadar un voucher de această valoare pe care-l vor putea folosi pentru a-şi alege produsele dorite din magazin ori pentru a reduce valoarea următoarei comenzi.

A, da. Pregătesc un concurs cu premii frumuşele, îl voi anunţa desigur atât pe blog cât şi pe Facebook-ul “meu” :).

P.S. Fotografia îmi aparţine, săpunul brioşă îmi aparţine şi în realitate e şi mai drăgălaş!