Portofoliul Naen-Soap s-a dezvoltat atât de frumos în aceşti doi ani de joacă în laborator. Al 8-lea balsam pentru îngrijirea buzelor, lansat astăzi, aduce cu el o aromă incitantă şi delicioasă. Extractul natural CO2 de vanilie Bourbon de Madagascar completează de minune acest produs bogat în uleiuri şi unturi valoroase.

Ingredientele exotice ajută la regenerarea pielii, la cicatrizarea şi încetinirea îmbătrînirii acesteia: uleiul bio de Rosa Mosqueta, uleiul extravirgin extras din germeni de grâu, vitamina E cu rol antioxidant şi un pic de macerat de sunătoare.

Pentru menţinerea umezelii la suprafaţa pielii şi o rezistenţă suplimentară la topire, necesară mai ales în timpul sezonului cald care se apropie (prea încet), balsamul conţine şi ceară de Carnauba, un ingredient nou în produsele cosmetice Naen-Soap.

Pe această pagină sunt prezentate toate cele opt lip balm-uri neutre ori colorate: Citrus, Măr Vernil, Muşeţel, Terracotta, Sweet Pink, Coco-Kiss, Apricot Pearl şi protagonistul zilei, Milla :)

P.S. Nu uitaţi de contul de Facebook unde organizez micro-concursuri (ca cel de miercuri), anunţ promoţii, coduri de reduceri şi noutăţi!