Parcă au trecut săptămâni şi săptămâni de la acest Crăciun… Aşa simt mereu, aşa va fi şi pe 3 ianuarie când ştiu că îmi voi relua munca în acelaşi ritm ultrarapid. Sper că aţi petrecut frumos şi cu bun simţ, fără excese de nici un fel. Şi fără brazi omorîţi şi abandonaţi la margine de trotuar. Poate sunt eu anormală, dar mă doare sufletul să văd maldăre de brazi tineri, tăiaţi, uitaţi  a doua zi după Crăciun. Aceeaşi tristeţe o simt şi în petshopurile care expun căţei, pisici ori hamsteri. Ori la grădina zoologică. Ori la circul cu animale dresate (era să plâng în hohote la un asemenea spectacol care-i încânta pe toţi iar pe mine mă dărâma.)

Încerc să recuperez o parte din postările cu caractez vizual de pe Twitter, pentru a nu se pierde în oceanul de informaţie igorată. Măcar de dragul meu :)
Acum un an mă amuzam cu poze ale brazilor de Crăciun, versiuni alternative, una mai simpatică (ori deprimantă) decât alta. Postez aici cele două linkuri preluate de pe TW şi alte câteva fotografii, nu neapărat reuşite tehnic, însă acum mă interesează ideile,  în primul rând. N-am dat de sursa originală a imaginilor, în online e greu să mai fii original, aici e care pe care, “câştigă” primul care postează un proiect inspirat dintr-o sursă mai greu de dibuit.

Ce am descoperit în cursul acestui mic proiect, scotocind şi iscodind? Multe site-uri, culmea – româneşti!, chiar şi din cele  care se susţin din publicitate, nu se ostenesc să menţioneze sursa imaginilor “împrumutate”. Din nefericire pentru patronii acelora, există bloggeri care nu tac şi-i înfierează, ori anonimi ca mine, ce scriu mici articolaşe de genul acestuia.

Sub imagini sunt sursele lor, cu linkuri. Majoritatea conţin galerii cu alte imagini, aşadar feel free to click.


Sursa: decor8blog.comSurse: michaeljohansson.com ( 1  + 2 )


Sursa: hutchstudio.blogspot.com


Sursa: hgtv.com


Sursa: mediatinker@flickr

 


Sursa: icetubesblog.com


Sursa: pfadvice.com


Sursa: uptownalmanac.com


Sursa: thechive.com


Sursa: woodwoolstool@flickr (+altul + încă unu‘)

 


Sursa: kurbits.nu


Sursa: atlitw@flickr


Sursa: stylemepretty.com


Sursa: agrablewski.com

Sursa: elinepellinkhof.blogspot.com


Sursa: natureinsider.com

Sursa: ligiaxcozinha.wordpress.com


Sursa: cabotcheese.coop

 

Alte linkuri: ripegreenideas.com, lifeisabucket.com, notmartha.org, inspirebohemia.blogspot.com, poppytalk.blogspot.com, bhg.com
Şi un ultim brad, acesta mai greu de convins să stea nedesfăcut pînă târziu, la Bobotează :)

Dacă ştiţi alte imagini interesante, îmi puteţi lăsa un comentariu şi le voi adăuga în galeria de mai sus.
Petrecere frumoasă în continuare, vacanţa e de-abia la început! :)