În premieră în România, primul săpun 100% natural, handmade, conţinând un procent ridicat de sare de Bazna, produsă pe teritoriul României. După cum vedeţi, continui să folosesc în prepararea săpunurilor şi cosmeticelor naturale aceste bunătăţi ale naturii, oferite nouă cu generozitate pe teritoriul ţării noastre. Mi se pare un gest firesc şi prin asta, aşa cum spuneam şi în alte rânduri, doresc să susţin economia României aşa cum pot. Naen-Soap nu produce săpunuri ori alte cosmetice naturale la scară industrială, nici nu are deocamdată asemenea intenţii. Dar cred cu tărie că fiecare gest contează, oricât de mic.

Sarea de Bazna, obţinută în staţiunea Bazna (nordul judeţului Sibiu), este bogată în cloruri de Na, K, Mg, Ca, iodură şi bromură de Na. Apa staţiunii Bazna, din care este sarea extrasă prin evaporare, stimulează microcirculaţia, creşte imunitatea organismului şi relaxarea musculară, reduce inflamaţiile. Sarea de Bazna este recomandată pentru o arie largă de afecţiuni ale sistemului nervos, reumatism, artroze, nevralgii, mialgii, poliartrită reumatoidă, spondiloze, afecţiuni ginecologice.

Pentru toate aceste beneficii şi, mai ales, pentru susţinerea economiei locale, m-am orientat către adoptarea acestui produs terapeutic, agreat de autorităţile medicale din România. L-am introdus din belşug într-un produs nou, un săpun niţel mai abraziv şi… mai greu: Pink and Salty.
Miroase plăcut, a sare, mare, vacanţă şi uitare de sine :)

Curăţă pielea, scopul principal este atins. O exfoliază delicat, îi îmbănătăţeşte textura, o ajută să se regerezeze şi stimulează circulaţia sanguină. Mai mult, este un excelent ajutor în combaterea acneei. Desigur, tenul acneic trebuie îngrijit şi mai ales spălat cu delicateţe, aşadar săpunul acesta se va folosi folosind metoda descrisă în paginile dedicate şampoanelor solide, metodă pe care-o descriu oricărui client ce se decide să încerce aceste şampoane: spumare în palme, aplicarea spumei pe păr – în cazul acesta, pe tenul sensibilizat de nefericita acnee.

Indicaţii pentru acest săpun cu sare de Bazna: se foloseşte fără regrete :)

Pink and Salty: sapun natural handmade cu sare de Bazna şi Himalaya (antiacneic)