Stupefy! De-stinky-fy!…
Majoritatea deodorantelor din comerţ conţin substanţe care blochează porii şi eliminarea transpiraţiei. Dezavantajele sunt serioase dar uşor de ignorat când ne simţim axilele umede şi mirosul neplăcut care le însoţeşte. Am face aproape orice pentru a trece cu bine fiecare zi solicitantă: căldura năucitoare de afară, şedinţele prea lungi, colegii agasanţi, goana pentru rezolvarea atâtor sarcini…

Unele studii au dovedit că prezenţa aluminiului în organism şi creier poate genera probleme precum boala Alzheimer şi cancer. Putem trece cu vederea aceste teorii, dar ce ne facem când, la o palpare de rutină simţim prezenţa unor noduli în zona sânilor, noduli care nu dispar nici lunile următoare? Rămânem în confortul actual ori ajustăm puţin stilul de viaţă? Suntem datori să ne gândim şi la urmaşii noştri, la şansa lor de a veni pe lume într-o familie sănătoasă.

Acest deodorant solid nu conţine clorhidrat de aluminiu, în schimb este preparat cu ingrediente care blochează formarea de mirosuri neplăcute, dar permit procesul firesc de răcorire al organismului prin transpiraţie.

Ingredientele sale şi modalitatea optimă de folosire sunt descrise în noua pagină dedicată deodorantelor Naen-Soap. Folosit fără exagerări, pe pielea curată şi uscată, funcţionează întreaga zi. Treabă bună! Trebuia s-o fac şi pe asta.
Prosopul din in featured în fotografie, este un cadou frumos de la Olivia, o clientă/prietenă cu zâmbet luminos. Gestul ei m-a emoţionat, o spun fără exagerare. Bunica ei i-a dăruit acel şervet, aspru şi frumos lucrat, iar ea, la rândul ei, s-a gândit la mine. “Dar din dar se face Rai.”
Olivia, te îmbrăţişez!

P.S. Povestea cu nodulii? True story.

De-stinky-fy! – deodorant natural fara aluminiu, cu anason şi salvie