Plănuiam de multe luni să-mi prepar o cremă eficientă atât anti-rid cât şi pentru redarea luminozităţii pielii din jurul ochilor. Dorm prost, mai ales la temperaturi extreme, coşmarurile mă vizitează des şi, drept urmare, cearcănele sunt la ele acasă: petrec, cu şampanie şi ciocolată :)

Vroiam o cremă fină dar “bogată”, o bază bună pentru anticearcăn ori fondul de ten mineral (singurul pe care-l tolerez, la zile speciale). O cremă care să nu îngraşe zona respectivă, să nu-mi formeze “pungi”. Atât ar mai lipsi.

Fiindcă nu mă încântă să mă ung în zona respectivă cu produse care conţin ceară, iar uleiurile simple, oricât de valoroase ar fi pentru piele nu pătrund în mod mulţumitor şi cu siguranţă nu constituie o bază pentru machiaj, fie el minimalist. Ba mai alunecă şi în interiorul ochiului, lucru care mă irită puternic şi-mi înroşeşte ochii pentru multe ore.

Mi-am călcat pe inimă, m-am înarmat cu curaj şi ingredientele dorite şi azi vă anunţ lansarea primei mele creme pentru ochi: Bright Eyes. Cremă la tubuleţ simpatic, airless, însemnând că aerul nu va pătrunde în recipient iar contactul degetelor cu crema va fi minim, un plus pentru durata sa de viaţă. Ştiu că apa, aerul şi mai ales bacteriile care plutesc cu voioşie în aceste medii pot strica o cremă mai repede decât s-ar cuveni.

De patru săptămâni mă bucur de crema asta, de textura ei plăcută, nu excesiv de grasă şi de rezultatele utilizării ei: o piele netedă, mai luminoasă, cearcăne mai ruşinoase :)
S-a consumat foarte, dar foarte puţin, deşi nu m-am limitat exclusiv la zona ochilor, am o cută pe frunte care cere şi ea atenţii speciale. Bătrâneţea, maică…

Aşadar, ingredientele: ulei de Argan Bio, ulei de Jojoba, ceară emulsifiantă (de origine vegetală)*, hidrolat bio de albăstrele, acid hialuronic, extract de ceai verde*, vitamina E, conservant*.
Crema pentru ochi odihniţi şi luminoşi nu conţine uleiuri esenţiale, uleiuri parfumate ori coloranţi de nici un soi.

Vă pup şi vă arunc ocheade ;)

* certificat Ecocert