Suntem de abia în prima lună a verii, Cireşar. Lună presărată de zile superbe, zile de sărbătoare împletite din păcate cu veşti triste, triste ca plecarea dincolo a unui suflet de care am fost legată încă din copilărie.

Teii îşi potolesc miresmele, semn că le trece vremea. Mă gândesc cu optimism că mai avem doar 11 luni până vor înflori din nou. Bucureştiul este un oraş aşa şi pe dincolo, dar teii înfloriţi îi spală păcatele o dată pe an, dacă mă întrebaţi pe mine :)

Dacă ziua aparţine soarelui, verdeţii şi aromelor de tei şi de castani, plimbărilor în parcuri frumos amenajate, noaptea e a coşmarurilor şi-a somnului iepuresc. Cele trei luni de vară sunt o grea încercare pentru un om născut şi crescut în nordul nordului Ardealului…

Două frumoase surprize mi-a adus săptămâna asta. Prima, o însemnare despre săpunurile Naen-Soap pe blogul Mihaelei, la această adresă. Mihaela creează bijuterii deosebite, artistice, care după părerea mea sunt destinate femeilor cu caracter puternic, liber şi însetat de cunoaştere, cultură şi întâlnirea de persoane interesante, cu multe de oferit. De altfel şi fotografiile produselor sale sunt în ton cu bijuteriile. Vă invit să-i faceţi o vizită.

O a doua surpriză plăcută, tot din partea unei cliente, sunt vorbele sale lăsate pe Facebook, sper să nu se supere dacă o citez: “am testat ieri primele sapunuri de la Naen Soap;cu argila verde, cu frezii, cu miere de tei, cu ciocolata……….sunt absolut perfecte! Iar briosele magice cu balsam pt piele sunt o minune, le recomand din toata inima.
Multumesc frumos Elena pt comanda si daruri!”

Este şi prima clientă care, la o primă comandă, mă surprinde ea cu un cadou, un colier din mărgele din sticlă, meşterit chiar de ea! Verzi şi albastre, mi-a intuit perfect dragostea pentru verde şi albastru (şi turcoaz). Îţi mulţumesc şi eu Costelana, am să-l port cu drag :)

Sursa foto 1: www.flickr.com/photos/zwigmar