Castravete Fresh, săpunul cu suc proaspăt de… castravete este din nou în stoc! Că doar e primăvară şi unii ne… ăă, se reapucă de sport mai serios. Jos cu cojoacele, adio straturi multiple de şosete şi tricouri, fulare trase până peste nas şi buzunare pline cu batiste! :)

‘mnealui săpunul are la bază o grămezime de suc proaspăt, stors bine-bine şi uleiuri valoroase pentru piele: seminţe de in, germeni de grâu, măsline şi sâmburi de struguri, unt de cocos şi uleiuri esenţiale de tea-tree şi mentă.
E clar, e primăvară, nu se răzgândeşte :) Mă aştept să vină vara de acum, pe aici avem o perioadă cam scurtuţă numită primăvară. Voi da iama în şifonire pentru încă o sortare de bluze, rochii şi fuste. Un pretext pentru minimizare şi donare de lucruri – nu doar haine, “nebunia” nu se limitează la atât. Trăiască freecycle. Ador spaţiile goale, rafturile aerisite, senzaţia că pot respira mai liber şi nu mă-mpiedic de prea multe chestii. Prea multele Lucruri care mă sufocă, îmi deturnează atenţia, cer să fie spălate, şterse de praf, bibilite, ordonate, împăturite, despăturite, expuse avantajos estetic, depozitate peste iarnă, mutate în noua locuinţă samd…

Am zburat, mă aşteaptă soarele, afară :)