Hidratante şi efervescente!
Ce vă promiteam de atâta vreme a poposit şi-n magazinul virtual: iată mai jos descrierea bunătăţilor ăstora.

Bombă de baie parfumată cu ulei cu destinaţie cosmetică, hidratantă datorită untului de Shea şi de cacao pe care le conţine într-un procent generos, al laptelui praf şi uleiului de migdale, toate minunate pentru o piele netedă şi sănătoasă. Culoarea fină crem se datorează sumei ingredientelor.
Mirosul este delicios, feminin, exotic, vesel (versiunea “Exotica”, linkul de mai sus). Bombele “Ciocolunga” au miros de ciocolată, cum şi numele o sugerează.

Untul de Shea folosit în prepararea acestor bombe de baie este 100% pur, natural, nerafinat prin procedee mecanice ori chimice, ca atare păstrează toate proprietăţile sale care-l fac apreciat şi căutat. Este deosebit în îngrijirea pielii, a tenului, buzelor, unghiilor şi părului.
Untul de cacao, cu mirosul său discret ce aminteşte de ciocolată, vine în completarea şi complimentarea calităţilor untului de Shea, mulţumită vitaminelor şi mineralelor conţinute. Are un efect de anti-îmbătrânire, hidratare şi calmare a pielii, îi oferă un luciu natural, plăcut, un aspect de piele cu adevărat sănătoasă. Este recomandat şi pe perioada sarcinii, pentru prevenirea vergeturilor, dar este recomandat oricui doreşte să îşi răsfeţe corpul în mod natural, fără a apela la cremele scumpe din farmacii ori supermarketuri.
Uleiul de migdale dulci conţine din belşug vitaminele E şi D, minerale esenţiale (magneziu şi calciu), pentru un efect puternic emolient, ce-l recomandă în tratarea pielii uscate, crăpate, iritate sau afectate de mâncărimi. Se absoarbe foarte bine în piele.

Cum se foloseşte? Umpleţi cada cu apă la temperatura potrivită, azvârliţi în apă o astfel de bombă de baie, intraţi în cadă şi zâmbiţi :) Aveţi ordin să vă relaxaţi cel puţin 10-15 minute :)
După o asemenea baie nu veţi avea nevoie de unt de corp, ulei de masaj, loţiune de corp sau alte creme.

* ATENŢIE MARE la ieşirea din cadă: datorită unturilor şi uleiurilor folosite, pereţii căzii de baie vor deveni alunecoşi!

LATER EDIT (2013) Bombele de baie prezentate nu se mai produc, în schimbul lor există alternativa altora! Parfumate cu ulei esenţial de geraniu, efervescente şi ultranutritive, le puteţi admira pe pagina lor, aici.