Vă povesteam în weekend despre schimbul de lucruşoare, cinci la număr, sub numele său Swa(m)p, proiect simpatic iniţiat de Domnişoara Babacilu. V-am scris şi dovedit c-o poză că nici pachetul pentru mine n-a fost mai prejos de ideea în sine.

Aseară am reuşit şi eu să-i înmânez Andreei ceea ce pregătisem, plănuisem pentru ea preţ de câteva zile. Dap, sunt mai înceată aşa, mai “melcul ţuşti”, mă-ntreb câteodată cum am reuşit să-mi complic viaţa în halul ăsta :)

No bine, cu dovezi/dovadă şi o scurtă descriere, iaca ce mi-a copt mintiuca. Scrisoarea roz din pacheţel sper că a întâmpinat-o plăcut, n-o voi reproduce aici fiind pentru ea only :)
Produsul handmade de toamnă, primul ales, un săpun cu scorţişoară, în ton cu vinul fiert obligatoriu în sezonul rece.
Răsfăţul, o bombă de baie cu mentă, superhidratantă, verde şi efervescentă; ceva dulcele acela special, un balsam de buze cu un strop de miere şi aromă de migdale, pentru zile reci şi vânt nebun, ca cel de-acum, ce-nvălmăşeşte frunzele şi pletele.
Am interpretat obiectul vintage şi materialul într-un fel aparte. Acestea “se împletesc într-un mod neaşteptat: cele 5 filme din anii ’60 sunt pe suport modern, un DVD. Dantela din bumbac, modernă însă cu un aspect vintage, poate fi un accesoriu special pentru o geantă, o bluză care are nevoie de o reinventare, o broşă sau un jurnal personal care-şi aşteaptă personalizarea în ton cu gusturile stăpânei sale.”
Siropos, nesiropos… :)

Vă las şi acum cu bine, sper.