Ceva ce pregătesc de două săptămâni, dar am tot amânat din multe şi serioase motive: balsamuri de buze, 100% naturale, fără chimicale, coloranţi, conservanţi, arome sintetice sau orice alt compus nefericit pe care nu l-aş pune pe pielea mea.

Primul, balsamul pentru buze Citrus ce conţine unt de cocos şi unt de cacao, excelente pentru îngrijirea delicată a buzelor, hidratarea şi menţinerea umezelii în straturile superioare ale sale, un timp îndelungat. Balsamul mai conţine ceară curată de albine (pentru crearea unui film protector), ulei din germeni de grâu bogat în vitamina E (dar şi alte vitamine, minerale şi aminoacizi, excelent pentru pielea uscată, crăpată, îmbătrânită, afectată de arsuri solare sau în curs de cicatrizare), ulei de ricin (pentru un luciu frumos cu efect de gloss!), iar pentru aromă am încorporat şi o idee de esenţă uleioasă de citrice.

Nimic artificial, nimic în exces – cu siguranţă nu aroma sa, fiindcă vreau să pun accent pe hidratare şi îngrijire, nu pe culori ori parfumuri.

Al doilea balsam de buze, Muşeţel, conţine şi el untul de cacao, despre care scriam mai sus, unt de cocos, ceară de albine, preţiosul ulei de muşeţel pentru calmarea, vindecarea, cicatrizarea şi protejarea pielii delicate a buzelor împotriva bacteriilor. În final, pentru un aspect frumos, hidratat am adăugat puţin ulei de ricin, iar ca aromă, am lăsat să-şi facă datoria uleiul de muşeţel. O face şi încă bine :)

Tubul cu balsam este uşor de purtat într-un mic compartiment secret al genţii, ori strecurat în buzunar cu o clipă înainte de a ieşi din casă.
Oferiţi zâmbete frumoase, săruturi moi şi catifelate celui drag :)

Volumul este de 5 ml, suficient pentru câteva săptămâni de răsfăţ natural! Fiecare balsam se oferă ambalat frumos şi poate deveni un cadou apreciat!