Aerul s-a răcorit, ploile s-au mai îndesit, seara soseşte ceva mai repede iar noi oftăm după zilele lungi şi permisive. C-aşa-i omul, îşi doreşte mereu ceea ce n-are :)

Pentru nostalgici ofer în magazinul virtual săpunuri cu aromă proaspătă, cum este cel cu coajă de lămâie şi lime, cu mentă şi cafea ori cel cu suc de castravete.â

Pentru cei adaptaţi şi resemnaţi cu noul anotimp, săpunul Scorţişoară picantă vine la ţanc. Mirosul delicios stârneşte zâmbete de plăcere, iar particulele de scorţişoară exfoliază cu blândeţe pielea.
Pe lângă răsfăţul pe care vi-l promite, scorţişoara are şi calităţi care o recomandă în includerea în produsele cosmetice. Uleiul esenţial de scorţişoară are proprietăţi antifungice şi, mai ales, antimicrobiene, ceea ce va prelungi viaţa săpunurilor.

Mirosul combate eficient alte mirosuri, eu l-aş recomanda şi pentru uzul în bucătărie, unde ne întâlnim cu fel de fel de izuri şi arome, la gătit.
Ei, parc-ar merge un pic de vin fiert cu scorţişoară, nu?! :)

Acest săpun de sezon este creat prin acelaşi procedeu ca toate celelalte săpunuri Naen-Soap: la rece. Proprietăţile uleiurilor se menţin, nefiind încălzite la o temperatură mai mare de 40 grade C, vitaminele nu sunt distruse iar glicerina naturală, rezultată în urma saponificării, va îngriji pielea mai bine decât orice alt săpun din supermarket. Dar explic pe pagina aceasta mai bine despre ce e vorba, de ce este prezentă soda caustică in the making (şi, mai ales, de ce este perfect în regulă şi nu avem de ce să ne îngrijorăm!), de ce pielea se simte mai bine după un duş cu un asemenea săpun.

Să acceptăm schimbarea, să ne bucurăm aşadar de toamnă şi de toate micile bucurii şi frumuseţi care vin tiptil în viaţa noastră :)

Sursa foto2: snuscentral.org

scortisoara-septembrie2010