Un săpun, de fapt şampon de la care am mari aşteptări: şamponul cu bere :)

Descrierea sună aşa: “Săpun home made fabricat prin metoda la rece.
Conţine exclusiv ingrediente vegetale: ulei de măsline extravirgin, ulei de rapiţă, ulei de floarea soarelui, ulei de ricin, bere brună, ulei din sâmburi de struguri, uleiuri esenţiale de tea-tree şi pin.
Uleiul de ricin şi berea brună sunt ideale pentru îngrijirea părului: îi stimuleaza creşterea, îl regenerează şi îndeseşte şi are proprietăţi anti-iritante. Berea brună, în plus, se foloseşte pentru a da părului volum şi strălucire.

Uleiul de măsline are proprietăţi binecunoscute de îngrijire, emoliere şi protejare a pielii, reduce îmbătrînirea acesteia prin conţinutul de antioxidanţi. Şamponul are o aroma deosebită, care se eliberează în timpul utilizării. Este potrivit inclusiv pentru duş, dar şi pentru bărbaţi în timpul bărbieritului.

Fiind în formă solidă, şamponul-săpun este un mod ecologic de a spăla şi îngriji părul şi corpul, şi a înlătura problema flaconului din plastic care în România nu este cu certitudine şi responsabilitate reciclat.

Nu conţine parfumuri sintetice, detergenţi artificiali, coloranţi ori conservanţi, componente vinovate de uscarea excesivă a pielii, iritarea acesteia şi intoxicarea lentă a organismului. Săpunul este în întregime biodegradabil, respectând mediul înconjurator.”